Buitenboordmotoren

bekijk de merken

// Buitenboordmotoren

John Biesheuvel Watersport is een grootafnemer van buitenboordmotoren in het hogere segment. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en reparatie van buitenboordmotoren vanaf 150 pk.

Kies het merk en model dat bij uw past. Komt u er niet uit, dan adviseren wij u graag. Hierbij streven wij altijd naar een optimaal resultaat. Dankzij onze specifieke kennis in het hoge segment en onze ervaring in offshore racing zijn wij in staat de prestaties van uw motor(en) te optimaliseren met custom-made propellers, hydraulische liften en motortuning. Ook kunnen wij uw motoren in een door u gewenste kleur spuiten of voorzien van bestickering. 

// Merken

mercury marine

Mercury buitenboordmotoren zijn gebaseerd op decennialange innovatie en leiderschap en gebouwd om alles aan te kunnen. Ze staan garant voor legendarische prestaties, aangedreven door toekomstgerichte technologie. Ontdek het assortiment van Mercury Marine. 

Yamaha Marine

Yamaha is al jarenlang een betrouwbare partner van ons. De buitenboordmotoren staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek het High Power range assortiment van Yamaha Marine.