Bootschade of reparatie

laat uw boot maken

// Schadeherstel van uw bootschade

Heeft u bootschade opgelopen? Schade aan uw boot is nooit leuk. Elke kras of deuk doet pijn. In onze werkplaats kunnen wij alle denkbare reparaties aan uw boot uitvoeren. In het soort boot maken wij geen. Zo kunt u bij ons terecht voor uw sloep, maar ook voor uw high-performance boot. Of het nu gaat om motor achterstallig onderhoud, schilderwerk, antifouling of schadeherstel; op ons kunt u rekenen. Van de kleinste kras tot een groot gat in de romp van uw boot, wij kunnen elke schade herstellen. Middels jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd in het herstellen van bootschade. Zo kunnen wij elke denkbare bootbeschadiging onzichtbaar repareren. Onze monteurs zijn constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij onze leveranciers en beschikken immers over je juiste materialen. Zo herstellen onze experts bootschade vakkundig en geven zij uw boot zijn oorspronkelijke sterkte en schoonheid.

// Gelcoatschade

Beschadigingen in de gelcoat van de boot is voor menig schipper een voortdurende afgunst. Echter bent u ook voor gelcoatbeschadigingen bij ons aan het juiste adres. Welke kleur uw boot ook heeft, wij kunnen elke gelcoatschade onzichtbaar verhelpen. Doordat wij de exacte kleur van uw boot scannen, zullen er in het herstel geen kleurverschillen ontstaan. In de loop der jaren kan uw boot flink verkleuren, daarom is het belangrijk om middels een speciaal scanapparaat de exacte kleur van uw romp of dek te bepalen. Wij werken de gelcoat af in exact dezelfde kleur, zo is er uiteindelijk van de schadeplek niets meer te zien.

// Polyesterschade

Is het polyester op het dek beschadigd? Zitter er ‘putten’ in het polyester, is het polyester op het dek craquelé geworden of zijn er grotere beschadigingen? Ook polyesterschade kunnen onze experts vakkundig en volledig onzichtbaar verhelpen. In het geval van grote schade wordt ook de oorspronkelijke stevigheid van uw boot hersteld. Ook bij de afwerking van polyesterschade wordt de exacte kleur van de schadeplek gescand om zo kleurverschillen te voorkomen.

// Schade aan onderwaterschip en kiel

Wanneer u onderwater met een voorwerp in aanraking bent gekomen of als u bijvoorbeeld aan de grond bent gelopen, kan er grote schade aan het onderwaterschip van uw boot ontstaan. Ook schade aan het onderwaterschip zoals kielrompverbinding, kunnen wij voor u herstellen. Graag adviseren wij u in het herstellen van de schade, zo komen wij gezamenlijk tot de beste oplossing. Of het nu een kleine kras op uw onderschip betreft of een groot gat in het polyester, wij zullen immers uw onderwaterschipschade onzichtbaar verhelpen.

// Meer informatie ontvangen?

Is uw specifieke bootschade niet genoemd maar wilt u deze wel bij ons laten verhelpen? Dat is zéker mogelijk. Voor vragen over mogelijkheden en planning rondom het schadeherstel van uw boot vragen wij om contact op te nemen.