Partners

hier werken we mee samen

// Partners

Wij bezitten een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers. Middels een nauwe samenwerking met onze partners en leveranciers zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u van enkel de allerbeste producten, materialen en services voorzien. Samen bieden we onze klanten de beste oplossing.

Logo revolt custom boats

Revolt custom boats

John Biesheuvel Watersport is een wereldleider op het gebied van pure custom performance powerboats. Omdat elke nieuwe Revolt RIB de beste is die we ooit hebben gebouwd, zetten alle boten in onze vloot een nieuwe standaard op het gebied van vakmanschap, veiligheid, techniek en prestaties. Het is wat we graag het meedogenloze streven naar perfectie noemen.

mercury logo

MERCURY

Geen enkel merk maakt een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter assortiment buitenboordmotoren dan Mercury: VeradoPro XSFourStrokeSeaPro en Jet. Mercury buitenboordmotoren zijn gebaseerd op decennialange innovatie en leiderschap en gebouwd om alles aan te kunnen. Ze staan garant voor legendarische prestaties, aangedreven door toekomstgerichte technologie.

Yamaha

Bij Yamaha staat Kando centraal: Een Japans begrip dat staat voor de gelijktijdige gevoelens van grote tevredenheid en intense opwinding die we ervaren wanneer we iets van uitzonderlijke waarde tegenkomen. Yamaha blijft ernaar streven om Kando te bieden aan zijn klanten en alles te delen, van de onvergetelijke herinneringen in de motorsport tot de baanbrekende machines.

Nizpro marine

Nizpro, zoals de naam al doet vermoeden, werd eind jaren tachtig opgericht om te voldoen aan de prestatie-eisen van de Nissan-autobezitter, met een specifieke oriëntatie op turbocompressor. De wens om de motorprestaties te bewaken, heeft ertoe geleid dat het Nizpro-team betrokken was bij alle facetten van krachtige motoren, van raceauto’s tot boot- en scheepmotoren.

Revolution house boats

Een vaste ligplaats of elke dag wakker worden op een andere plek? De mogelijkheden van de Revolution House Boats zijn talloos en zorgen elke dag voor een unieke beleving! Een (lang)weekend weg, op vakantie in eigen land, de stilte van de waterkant of de gezelligheid van de kade. Het is allemaal mogelijk! Met een Revolution House Boat bent u flexibel, én zo vrij als een vogel!