boten in stock

direct leverbaar & klaar voor gebruik

Revolt 1180 comfort met twin Yamaha XTO 425

Deze High performance Rib is een waar genot om te varen en te beleven. Met de allernieuwste Yamaha XTO 425  motoren is het beste gecombineerd in een boot waar je alles mee kan. Van flaneren in de Côte d’Azur, of met 115 km per uur met je vrienden naar de volgende bestemming! Met gekoelde dranken in de wetbar aan board geniet je optimaal van alle luxe. In het grote console zit een ruim toilet.

Comfort, snelheid, passie en genot! De Revolt 1180 comfort met twin Yamaha XTO 425

 

 

€245.000 marge (non-deductible BTW)

Deze professionele rib is een ware alleskunner. Of je nu een gezellig rondje met de familie wil varen of zo snel mogelijk naar Engeland met een groep vrienden! Dit is de boot die je alles geeft! Met een unieke shockwave cabine + nog eens extra 4 geveerde stoelen is de Revolt 10.60 Professional een echte 4×4 op het water die zijn gelijke niet kent.

 

 

€147.500

Pure comfort, zonder de eigenschappen van een high-performance RIB te verliezen. Deze Revolt zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens een dagje varen met collega’s, vrienden en/of familie.

 

€195.000

Deze mooie set is gebouwd in 2018 en voorzien van 2x Mercury Verado 400HP voor optimale performance!

Zeer snelle en wendbare RIB van Revolt Custom Boats. Super om sportieve bochten mee te maken of om met hoge snelheid naar bestemming te varen! Deze boot brengt gegarandeerd een hoop plezier op het water!

€ 164.900

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u bij John Biesheuvel Watersport aan het juiste adres. Graag helpen wij u bij het zoeken, keuren, het ophalen of wegbrengen van een passende boot.

Ons aanbod in boten bestaat uit een verscheidenheid van snel varende motorboten. Zo verkopen we race en offshore ribs, maar ook voor snel varende boot, waarbij u van alle gemakken bent voorzien voor een dagje varen, kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van de boten, welke bij ons in de verkoop staan.