over ons

dit is ons bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van snel varende motorboten en buitenboordmotoren. Daarnaast customizen we nieuwe en gebruikte boten. Hierbij heeft u als klant oneindig veel mogelijkheden om de refit van uw boot volledig naar wens in te vullen. Ook bouwen we custom high performance ribs. Dit doen we onder de naam Revolt Custom Boats.

Service verlenen wij zowel binnen als buiten huis. Echter gebeurt dit voornamelijk op onze locatie in Strijen. Bezoekers ontvangen wij met alle plezier. Wij hopen dat u komt kijken en wellicht geïnspireerd raakt door andere boten en/of klanten.

Door een nauwe band met onze partners en leveranciers hebben wij een stabiele positie in de markt en zijn we constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

// onze werkplaats

In onze werkplaats maken wij gebruik van hoogwaardige gereedschappen en unieke tools om daardoor het onderhoud aan uw boot of motor zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Door de gereedschappen te gebruiken die de fabrikanten adviseren kunnen wij u de kwaliteit bieden die u van ons als specialist verwacht. Dankzij de grote hoeveelheid kennis die wij in huis hebben op het gebied van onderhoud van boten en buitenboordmotoren kunt u voor zo goed als al uw vraagstukken bij ons een gepaste oplossing vinden. Daarbij behandelen wij uw eigendommen altijd met grote zorg en brengen tijdens de werkzaamheden beschermend materiaal aan om krassen of andere beschadigingen te voorkomen.

De medewerkers in onze werkplaats hebben met zijn allen één groot ding gemeen, de ultieme passie voor (snelle) boten! Dit vertaald zich al jaren terug in het werk dat wij afleveren voor onze gewaardeerde klanten.

// Onze partners

Wij werken samen met de beste bedrijven en merken om topkwaliteit te waarborgen.

// referenties

Dankzij de specialistische kennis die Biesheuvel Watersport in huis heeft, kan ik er ieder jaar weer op vertrouwen dat mijn boot helemaal in orde is voor het nieuwe seizoen.
Dave de Kruiff
Klant
Er wordt altijd meegedacht en prettig gecommuniceerd met ons!
Hubertus Jansen
Klant
Omdat John en team expert is op het gebied van grote buitenboordmotoren vertrouw ik hen mijn boot met een gerust hart toe.
Cees Stip
Klant
Wat ik zo mooi vind aan Biesheuvel Watersport is de passie van de medewerkers en dat ze echt de tijd voor mij nemen.
Don Perridon
Klant