Refit & afbouw

Uw boot personaliseren

// REFIT

Wanneer de uitstraling van uw boot toe is aan vernieuwing of wanneer uw smaak simpelweg verandert, kunnen wij geheel of gedeeltelijk refit voor u uitvoeren. In plaats van een compleet nieuwe boot aan te schaffen, kunnen wij u tegen een lagere prijs een geheel vernieuwde boot aanbieden. Gezamenlijk met u kijken wij naar de mogelijkheden en komen wij tot de beste oplossing. U kent ten slotte uw eigen boot het beste en weet wat u graag anders zou willen hebben. Tijdens een refit bepalen wij welke verbeteringen er kunnen worden doorgevoerd met het behoud van het goede. Uw financiële wensen houden wij immers in ogenschouw. Wij kunnen onder meer het dek en romp opnieuw spuiten, het interieur aanpassen of opfrissen, een dek leggen of juist verwijderen en stijlvolle accenten aanbrengen. Ook kunnen wij uw boot van verschillend nieuw apparatuur voorzien, denk aan een audiosysteem, radar, navigatiesysteem of display.

DJI_07510 Marlago023

// customizen

Zou u uw boot graag willen personaliseren? Of heeft u een bestaande boot die wel een vernieuwing kan gebruiken? Bij ons is het mogelijk om een bestaande boot te customizen of zelfs een gehele refit uit te laten voeren.

Gespecialiseerd

Snel varende boten zijn onze core business. Door de jaren heen hebben wij ons gemanifesteerd als echte allround expert.

Service

Wij verlenen service zowel binnen- als buitenshuis, maar voornamelijk op onze locatie in Strijen.

Partners

Ons sterke netwerk van partners en leveranciers biedt ons de allerbeste producten, materialen en services.

// Opties

Maak een afspraak en kom bij ons langs. We bespreken de opties voor de desbetreffende boot. Om u boot volledig naar wens te maken, zult u de keuze hebben uit oneindig veel opties. U kunt hierbij denken aan nieuwe apparatuur, zoals een audiosysteem, radar, navigatiesysteem of display. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de bekleding te vernieuwen, maar ook de kleur van de romp en het dek zijn mogelijk aan te passen.

// Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over Refit & Afbouw van uw boot? Wij adviseren u graag vrijblijvend.