Werken ALS Allround monteur watersport (40 uur) bij Biesheuvel watersport

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En heb jij ervaring als monteur in de watersportbranche?

Wij zijn opzoek naar versterking van ons team! 

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van snelvarende motorboten en buitenboordmotoren. Ook customizen we nieuwe en gebruikte boten en doen wij nieuwbouw van custom high performance ribs. Dit doen we onder de naam Revolt Custom Boats. Wij vinden service belangrijk en onderhouden goed contact met onze klanten, partners en leveranciers. Wij hebben een stabiele positie in de markt en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. In onze werkplaats maken wij gebruik van hoogwaardige gereedschappen en unieke tools. Wij hebben de juiste kennis ‘aan boord’ en behandelen eigendommen alsof deze van onszelf zijn. Wij hebben lokale klanten, maar ook door heel Europa. Door de jaren heen staan wij zowel nationaal als internationaal op de kaart. Het geheim? Passie! De medewerkers in de werkplaats hebben ultieme passie voor (snelle) boten en hun vak! Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen?

 

Functieomschrijving

Als monteur zijn jouw handen je grootste vrienden en ben jij onze specialist voor het onderhoud en de reparaties aan de boten van onze klanten. Heeft de klant iets geraakt waardoor er schade is ontstaan? Jij lost het op en zorgt ervoor dat de boot weer als nieuw is. Is er onderhoud nodig? Dan zijn we bij jou aan het juiste adres. Ook komt het voor dat klanten een hele nieuwe boot willen die wij niet hebben. Er gaat dan natuurlijk een heel proces aan vooraf om de klantwensen te inventariseren en er worden tekeningen gemaakt. Vervolgens wordt de boot helemaal zelf opgebouwd en hoe leuk is het dat jij meewerkt aan het bouwen van deze droomboot? En wat een afwisseling. Hoe gaaf is dat! Misschien wel even gaaf als proefvaren zodra de boot af is en testen of alles werkt zoals het moet. Samen met een team van 5 collega’s zorg jij, tussen de koffietjes door, dat alles soepel verloopt in de werkplaats.

 

Taken & verantwoordelijkheden

·       Het onderhoud en reparaties aan boten of onderdelen

·       Het opnemen, repareren en/of vervangen bij eventuele schade

·       Het meebouwen aan nieuwe boten bij nieuwbouw

·       Het inbouwen van opties of systemen (audio, sonar, video)

·       Het monteren van buitenboordmotoren en accessoires zoals navigatieverlichting, audio en kuipverlichting

·       Koffiedrinken en plezier hebben op de werkplaats

·       Klantcontact wanneer er klanten langskomen op de werkplaats

 

Functie-eisen

·       Vmbo/mbo werk- en denkniveau met technische kennis

·       Basiskennis van elektra/elektrotechniek

·       Ervaring met techniek en sleutelen (bijvoorbeeld met scooters/auto’s/boten)

·       Wie ben jij? Jij bent handig en vindt het leuk om iets op te knappen, mooier te maken of zelf te creëren. Je bent onder de indruk van de motoren die in deze boten gaan en kan niet wachten om te horen en zien hoe ze werken op het water. Je werkt netjes en zorgvuldig, omdat je weet dat je met hoogwaardige boten en materialen te maken hebt. Je houdt van een grapje, bent makkelijk in de omgang en gezellig om koffie mee te drinken of mee te lunchen

                                                                                                                

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende baan met veel ontwikkelmogelijkheden, bieden wij jou ook een organisatie die constant in ontwikkeling is. We zijn een specialist en gunnen jou ook de kennis en opleidingen die passen bij onze producten en uitstraling. We werken met zware motoren, high performance producten, bijzonder boten en leuke klanten. Ook in onzekere tijden durven wij met jouw persoonlijke situatie mee te denken om jouw vakmanschap het beste tot zijn recht te laten komen. Daarnaast bieden wij jou:

·       Een leuke en afwisselende baan van 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;

·       Een informele sfeer met sociale en gedreven collega’s

·       Trainingen en cursussen die jij wilt volgen om ook de specialist te worden

·       Tijd om kennis op te doen en om bij ons te leren en je verder te ontwikkelen

·       Goed salaris dat past bij je ervaring en leeftijd

·       Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen, reiskostenvergoeding, contract, betaalde overuren en een fijne werksfeer

 

Ben jij er klaar voor om jouw ervaring in te zetten en te werken aan unieke en snelle boten? 

Neem dan via onderstaande contactgevens contact met ons op en wij zullen vervolgens de mogelijkheden bespreken!

LOCATIE: STRIJEN

 

Leonard