boten in stock

direct leverbaar & klaar voor gebruik

Hierbij bieden wij een zeer exclusieve aluminium boot aan met dubbele Mercury buitenboordmotor.

De 2x 300pk Mercury verado’s zijn gemonteerd op hydraulische bobs-machineplaten waardoor deze boot een snelheid behaald van 100 km/u+…

Verder is deze boot van vele opties voorzien die een dagje varen tot een waar plezier maken. Het is heerlijk vertoeven op deze snelle maar toch comfortabele boot. Ziet u uzelf al varen met vrienden en/of familie op deze prachtige en unieke boot? Kom gauw eens kijken bij ons op de werf om een goede indruk van deze fantische boot te krijgen!

€59.950

Pure comfort, zonder de eigenschappen van een high-performance RIB te verliezen. Deze Revolt zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens een dagje varen met collega’s, vrienden en/of familie.

 

€195.000

Sinds kort hebben wij deze SHARK RIB 960 in de verkoop. Het gaat hier om een prachtig totaal plaatje. Want deze boot wordt te koop aangeboden inclusief de Mercury buitenboordmotoren en inclusief een fijne PEGA trailer.

Een heerlijke set om achter de auto te koppelen en richting de Middelandse Zee te rijden!

VERKOCHT

Revolt 860 gecombineerd met een recent getunede Yamaha 350HP. Een uitstekend onderhouden RIB met maar liefst een vermogen van 425HP. Afgewerkt met een t-top, soft grip vloer, nieuwe bekleding en een carbon look dashboard. Complete REFIT gehad in 2019!

Geweldige boot voor een dag snelheid en plezier op het water!

VERKOCHT

Hierbij bieden wij een prachtige Nuova Jolly aan. Deze boot heeft recent bij ons op de werf nog onderhoud gehad en verkeerd in werkelijke top staat!

Dezen RIB is voorzien van een twin Yamaha Fourstroke 200HP. Dankzij deze combinatie is er altijd genoeg vermogen beschikbaar om met hoge snelheid en groot comfort over het water te scheren.

Bij interesse in deze fantastische RIB van Nuova Jolly, gaan wij graag met u het water op om een testvaart te maken!

€114.950

Hierbij bieden wij onze Nortech AMG Powerboat aan. Deze boot heeft twee motoren van elk 750, die in totaal 1500pk leveren. Het betreft hier een snel planerend offshore-schip. De topsnelheid van deze Nortech is ongeveer 165 kmpu / 89 knopen. De boot is voorzien van een grote open kuip met drie kuipstoelen voor de piloot (centraal) en copiloten.

€160.000 Marge

Hierbij wordt er een hele unieke en kwalitatief hoogstaande aluminium boot door ons aangeboden voor de verkoop.

Het gaat hier om een heel stevige en functionele boot. Ideaal om mee te cruisen of om mee te vissen op groot water.

Omdat deze boot nu casco te koop wordt aangeboden kan deze eventueel nog helemaal naar uw wens aangepast worden.

 

€75.000

Het effect van zwaartekracht en de golfwerking worden echter moeiteloos gecompenseerd door de nagenoeg weerstandsloze romp en de afgeveerde stoelen met adequate handgrepen voor max. vijf passagiers.

Twee buitenboordmotoren bieden u absolute betrouwbaarheid op zee of bij eilanden die ver van het vaste land verwijderd zijn. De nieuwe Buster Phantom met Buster Q – de snelste en meest elegante manier om de toekomst van motorboten te bekijken!

VERKOCHT

Deze mooie set is gebouwd in 2018 en voorzien van 2x Mercury Verado 400HP voor optimale performance.

Zeer snelle en wendbare RIB van Revolt Custom Boats. Super om bochten mee te maken of om met hoge snelheid naar bestemming te varen!

€ 165.000 Marge

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u bij John Biesheuvel Watersport aan het juiste adres. Graag helpen wij u bij het zoeken, keuren, het ophalen of wegbrengen van een passende boot.

Ons aanbod in boten bestaat uit een verscheidenheid van snel varende motorboten. Zo verkopen we race en offshore ribs, maar ook voor snel varende boot, waarbij u van alle gemakken bent voorzien voor een dagje varen, kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van de boten, welke bij ons in de verkoop staan.