boten in stock

direct leverbaar & klaar voor gebruik

De Buster XL is de boot voor de kritische booteigenaar. De boot is robuust en onzinkbaar en uitermate geschikt voor professioneel gebruik onder de meest extreme en veeleisende omstandigheden. Dankzij de veelzijdige opties en vele verkrijgbare accessoires kunt u de Buster XL nauwgezet uitrusten met wat u nodig heeft, ongeacht of u professioneel of semiprofessioneel wilt vissen. Deze boot is uitermate geschikt voor recreatie en daarbij ook voor het waterskien dankzij de inbegrepen skipaal.

29.500,-

Revolt Sport 860 (bj. 2016) gecombineerd met een recent getunede Yamaha 450PK supercharged (bj. 2015). De Yamaha motor is voorzien van een kwalitatief hoogstaande Nizpro Marine supercharger (2021 gemonteerd). Deze supercharger zorgt voor extra vermogen, koppel en plezier op het water! Een uitstekend onderhouden RIB voorzien van de juiste accessoires. Afgewerkt met luxe JL audio, nieuwe bekleding en een ski-beugel.

Geweldige boot voor een dag snelheid en plezier op het water! Ook ideaal om mee te wakeboarden of te waterskiën.

SOLD!

De allrounder op het water; snelheid, comfort en gebouwd om lang mee te gaan. De Revolt Professional is een echte 4×4 op het water. Al met al een hele unieke en goed uitziende boot!

€147.500

Hierbij bieden wij een zeer exclusieve aluminium boot aan met dubbele Mercury buitenboordmotor.

De 2x 300pk Mercury verado’s zijn gemonteerd op hydraulische bobs-machineplaten waardoor deze boot een snelheid behaald van 100 km/u+…

Verder is deze boot van vele opties voorzien die een dagje varen tot een waar plezier maken. Het is heerlijk vertoeven op deze snelle maar toch comfortabele boot. Ziet u uzelf al varen met vrienden en/of familie op deze prachtige en unieke boot? Kom gauw eens kijken bij ons op de werf om een goede indruk van deze fantische boot te krijgen!

€49.950

Pure comfort, zonder de eigenschappen van een high-performance RIB te verliezen. Deze Revolt zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens een dagje varen met collega’s, vrienden en/of familie.

 

€195.000

Hierbij wordt er een hele unieke en kwalitatief hoogstaande aluminium boot door ons aangeboden voor de verkoop.

Het is een boot met talloze opties!

John Biesheuvel Watersport, presenteren wij met trots deze verbazingwekkende Ophardt Maritim 9909. Ophardt staat bekend als dé state-of-the-art ontwerper en bouwer van snelvarende en oerdegelijke aluminium boten. Deze Ophardt Maritim is in 2021-2022 omgebouwd door de bekende Nederlandse speedbootbouwer/specialist John Biesheuvel Watersport. Een absolute blikvanger op het water en uitermate geschikt als recreatieboot om met vrienden of familie in ongekende stijl van het water te genieten, te vissen op meren of zelfs op zee. Deze 9909 kan zeker ook een interessante optie zijn voor de professionele- of commerciële markt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het schip wordt aangeboden zonder BTW.

 

 

 

149.000

Deze mooie set is gebouwd in 2018 en voorzien van 2x Mercury Verado 400HP voor optimale performance!

Zeer snelle en wendbare RIB van Revolt Custom Boats. Super om sportieve bochten mee te maken of om met hoge snelheid naar bestemming te varen! Deze boot brengt gegarandeerd een hoop plezier op het water!

€ 164.900

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u bij John Biesheuvel Watersport aan het juiste adres. Graag helpen wij u bij het zoeken, keuren, het ophalen of wegbrengen van een passende boot.

Ons aanbod in boten bestaat uit een verscheidenheid van snel varende motorboten. Zo verkopen we race en offshore ribs, maar ook voor snel varende boot, waarbij u van alle gemakken bent voorzien voor een dagje varen, kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van de boten, welke bij ons in de verkoop staan.