boten in stock

direct leverbaar & klaar voor gebruik

2019 Joker Coaster 650 | Yamaha F200 GETL

De Joker Coaster 650 is een mooie ruime rib, geschikt voor vele doeleinden. zo heeft deze boot tal van opties en is het met de mooie kleuren combinatie en ware eyecatcher op het water. door Yamaha 200 PK drive by wire uitvoering zorgt dit voor ongekende topsnelheden tot bijna 100km/h.

€47.500

Correct Craft Super Air Nautique 230 limited 2009

Correct Craft Super Air Nautique 230 limited. De opvolger van de beroemde Ski Nautique en Barefoot Nautique.

De boot is schadevrij en alleen maar een paar kleine gebruikssporen. Ideale wakeboard en skiboat doormiddel van de 3 ballast tanks die kunnen worden gevuld met water. In het bijzonder ook geschikt voor golfsurfen achter de boot, vanwege de grote hekgolf en een vaste schroefas.

€64.999

Revolt 1180 comfort met twin Yamaha XTO 425

Deze High performance Rib is een waar genot om te varen en te beleven. Met de allernieuwste Yamaha XTO 425  motoren is het beste gecombineerd in een boot waar je alles mee kan. Van flaneren in de Côte d’Azur, of met 115 km per uur met je vrienden naar de volgende bestemming! Met gekoelde dranken in de wetbar aan board geniet je optimaal van alle luxe. In het grote console zit een ruim toilet.

Comfort, snelheid, passie en genot! De Revolt 1180 comfort met twin Yamaha XTO 425

 

 

€245.000 marge

Deze professionele rib is een ware alleskunner. Of je nu een gezellig rondje met de familie wil varen of zo snel mogelijk naar Engeland met een groep vrienden! Dit is de boot die je alles geeft! Met een unieke shockwave cabine + nog eens extra 4 geveerde stoelen is de Revolt 10.60 Professional een echte 4×4 op het water die zijn gelijke niet kent.

 

 

€147.500

Hierbij bieden wij een zeer exclusieve aluminium boot aan met dubbele Mercury buitenboordmotor.

De 2x 300pk Mercury verado’s zijn gemonteerd op hydraulische bobs-machineplaten waardoor deze boot een snelheid behaald van 100 km/u+…

Verder is deze boot van vele opties voorzien die een dagje varen tot een waar plezier maken. Het is heerlijk vertoeven op deze snelle maar toch comfortabele boot. Ziet u uzelf al varen met vrienden en/of familie op deze prachtige en unieke boot? Kom gauw eens kijken bij ons op de werf om een goede indruk van deze fantische boot te krijgen!

€49.950

Pure comfort, zonder de eigenschappen van een high-performance RIB te verliezen. Deze Revolt zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens een dagje varen met collega’s, vrienden en/of familie.

 

€195.000

Deze mooie set is gebouwd in 2018 en voorzien van 2x Mercury Verado 400HP voor optimale performance!

Zeer snelle en wendbare RIB van Revolt Custom Boats. Super om sportieve bochten mee te maken of om met hoge snelheid naar bestemming te varen! Deze boot brengt gegarandeerd een hoop plezier op het water!

€ 164.900

Bent u opzoek naar een nieuwe of gebruikte boot, dan bent u bij John Biesheuvel Watersport aan het juiste adres. Graag helpen wij u bij het zoeken, keuren, het ophalen of wegbrengen van een passende boot.

Ons aanbod in boten bestaat uit een verscheidenheid van snel varende motorboten. Zo verkopen we race en offshore ribs, maar ook voor snel varende boot, waarbij u van alle gemakken bent voorzien voor een dagje varen, kunt u bij ons terecht.

Hieronder vindt u een overzicht van de boten, welke bij ons in de verkoop staan.