Maak uw boot winterklaar

29 april 2021

STALLING EN ONDERHOUD 2020-2021

Wij hopen dat u inmiddels al volop heeft kunnen genieten van dit mooie vaarseizoen en wellicht heeft u nog mooie dagen in het vooruitzicht.

Voordat het seizoen tot zijn einde loopt, zouden wij graag willen inventariseren welke klanten mogelijk geïnteresseerd zijn in de winterstalling en het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt. Zo kunnen we voor u en onszelf zo soepel en efficiënt mogelijk het seizoen afsluiten.

WINTERSTALLING

U kunt bij ons terecht voor het stallen van uw boot. Dit doen wij zowel binnen als buiten, aan u de keus. De boot wordt gehaald, schoongemaakt en wij dragen er zorg voor dat de boot op de afgesproken datum er weer helemaal klaar voor ligt, zodat u het aankomende vaarseizoen zorgeloos kunt starten.

ONDERHOUD

Wij raden u aan om voordat uw boot de winterstalling in gaat, uw boot winterklaar te maken. Daarnaast heeft uw boot wellicht een onderhoudsbeurt nodig. U kunt hierbij denken aan technische controle van de motoren, antifouling en schadeherstel. Mogelijke reparaties kunnen we bijtijds verrichten, zodat problemen bij de start van het aankomende vaarseizoen worden voorkomen. Zo kunt u direct varen, zodra u dit wenst.

Bent u geïnteresseerd in de winterstalling met wellicht een onderhoudsbeurt? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. 

Lees andere updates