Skipper dealer benelux

luxe, innovatie & performance

// Ontdek de Wereld van Skipper

Bij Biesheuvel Watersport begrijpen we dat de aanschaf van een Skipper meer is dan een investering in een vaartuig; het is het kiezen voor ongeëvenaarde ervaringen op het water. Of u nu gepassioneerd bent door snelheid, comfort zoekt voor lange cruises, of droomt van idyllische familie-uitjes, wij hebben een Skipper-model dat bij uw dromen aansluit.

WATER IS THE DRIVING FORCE OF ALL NATURE

Video afspelen

Mercury-aandrijving

Skipper boten zijn voorzien van Mercury motoren, een toonaangevend merk bekend om zijn krachtige en betrouwbare prestaties, wat zorgt voor een buitengewone vaarervaring.

Materialen van hoge kwaliteit

Skipper boten onderscheiden zich door het gebruik van teakhout, verfijnd leer en kwalitatief hoogstaande stoffen, samen vormend tot een weelde op het water. Dit benadrukt de superieure vakmanschap.

Vervaardigd in Griekenland

Onze creaties, het werk van Alexandros Stavroulakis, vormen een perfecte samensmelting van scheepsbouwkundig ontwerp en industriële expertise, en garanderen een bouwkwaliteit die zowel premium als superieur is.

// Bekijk de details van skipper boten

In onderstaande brochures vindt u alle details van de Skipper boten. 

// Wij helpen u met kiezen

Ons aanbod omvat een breed scala aan modellen, elk ontworpen met oog voor detail en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste standaarden van zeewaardigheid en comfort. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw perfecte match, met inzicht in specificaties, aanpassingsopties en de unieke voordelen van elk model.

// Meer informatie ontvangen?

Als trotse dealer van Skipper staan wij klaar om u te begeleiden in de wereld van premium vaarervaringen. Skipper’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en design weerspiegelt zich in elk model dat ze op de markt brengen, en wij zijn enthousiast om die uitzonderlijkheid met u te delen.